duminică, 25 noiembrie 2012
Duchess potatoes
Acesti cartofi i-am facut tot pt preparatul din muschiulet de porc cu sos de mustar cu multa ceapa verde.
Ingrediente:
1 kg cartofi
2 capatani usturoi
80 g unt
100 ml lapte
sare
Am pus la fiert apa cu sare, cand aceasta fierbe adaug cartofii si usturoiul intreg.
Scot usturoiul si-l decojesc.
Cartofii fierti ii pisez, adaug untul, usturoiul si laptele. Mai adaug sare, daca este nevoie.
Pe un pergament, asezat intr-o tava de cuptor formez piureul.
La cuptor las 30 min. la 240 grade C.
Alte sugestii pt prepararea cartofilor : Cartofi in crusta crocanta, Hash brown, Chiftelute de cartofi, Salata de cartofi in post, se gasesc pe http://tati-gateste.blogspot.ro/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu