duminică, 25 noiembrie 2012
Sos de mustar cu multa ceapa verde
Acest sos l-am folosit la un preparat din muschiulet de porc si cartofi "Duchess".
Ingrediente:
60 g unt
5-6 cepe verzi
1 ardei gras rosu (mic)
50 ml vin rosu - bio
1 lingura mustar
jiul ramas de la carne
sare
1 lingura otet
Pun untul la incins, adaug ceapa taiata marunt, sare, sting cu vinul, urmeaza lingura de mustar, ardeiul tocat marunt, jiul si lingura de otet.
Las la foc mic 5 min.
Alte sugestii pt sosuri : "Sos usturoi si coriandru boabe"," Sos Olandez","Sos din branza Brie","Sos kefir", "Sos iaurt", "Sos ceapa rosie cramelizata", pe http://tati-gateste.blogspot.ro/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu