Branza de vaci combinata cu marar si ceapa verde, apoi cu
miere de rapita si afine, a fost azi umplutura pt clatitele pe care le-am facut
cu 50% faina de orz. Aceaste combinatii le-am facut pt un nou mic dejun. Ce poate
fi mai hranitor la micul dejun?
Ingrediente branza cu marar
800 g branza vaci
2 cepe verzi
1 legatura marar
Sare
Ulei masline
Ingrediente branza cu afine
600 g branza vaci
250 g afine
4 linguri miere rapita
Ingrediente clatite
5 oua
1 cana mare faina orz
1 cana mare faina alba
2 cani mari lapte
Sare
2 polonice apa (dupa ce am lasat o ora sa se linisteasca)
Amestec branza cu ceapa taiata foarte fin, adaug si mararul
tocat, pun sare si ulei de masline. Foarte usor si rapid.
Acelasi procedeu folosesc si la branza cu miere si afine,
amestec totul si gata!
Clatitele le fac identic ca la tortul
de clatite cu dovleac, singura diferenta ar fi, faina de orz.
Pt micul dejun folosesc o clatita cu branza si marar si una
cu afine, la care mai adaug 2 rosii cherry, cateva stafide si o smochina taiata
feli.
Sugesti pt mic dejun: mic dejun
cu salata de cruditati, humus si
salata cu urechi de lemn, salata
Waldorf si clatite cu faina de secara, mozzarella
alla caprese si jumari de ou, sau Smochine
proaspete, branza Brie, branza cu mucegai, Ce mananc eu… ,pe Tati-gateste
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu