Humus, salata din urechi de lemn, alaturi de doua oua
ochiuri sunt un mic dejun consistent.
Ingrediente humus
500 g naut uscat
7-8 catei usturoi
2 linguri tahini (pasta de susan)
100 ml ulei masline
Sare
Boia de ardei dulce
Ingrediente salata urechi de lemn
100 g urechi de lemn deshidratate
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
2 morcovi
4 ridichii
7-8 catei usturoi
Ulei de masline
Otet de mere
Sos soya
Sare
Am pus la inmuiat nautul o noapte. Apoi am pus la fiert sub
presiune 50 min.
Dupa ce am strecurat nautul fiert, l-am pus in blendrer
alaturi de usturoi, sare, ulei si tahini. Am mai adaugat apa pana am obtinnut o
pasta pe gustul meu.
Boiaua o folosesc ca décor.
Pt salata din urechi
de lemn, am pus ciupercile la inmuiat in apa rece. Dupa ce s-au inmuiat le-am
fiert 10 min.
Legumele le-am tocat
si le-am adaugat la ciupercile racite.
Sarea, uleiul, otetul si usturoiul tocat marunt au urmat
peste ciuperci si legume.
Acest mic dejun este asemanator cu “Salata
de cruditati la micul dejun”.
Sugesti pt retete asemanatoare: “Ce mananc eu…”
, “Urechi
de lemn, creveti, brocoli si taietei de japonezi”, “Musaca
cu naut”, pe Tati-gateste
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu