Sa continui seria de preparate preferate de mine la micul
dejun.
Azi am facut mozzarella alla caprese cu sos pesto si jumari
de ou.
Ingrediente pt sos pesto
10-12 frunze mari si proaspete de busuioc
5-6 frunze patrunjel proaspat
3 catei usturoi
2 nuci
2-3 linguri ulei masline extra virgin
Sare
Zeama lamaie
Parmezan (obtional)
Ingrediente pt restul farfuriei
12 mingiute de mozzarella
6-7 rosii cherry
1 felie de paine de secara (50%) bio
2 oua
½ ardei gras rosu
1 ceapa verde
Ulei
Sare
Frunze proaspete busuioc (décor)
Pt sosul pesto am
oparit frunzele de busuioc si patrunjel, apoi le-am spalat scurt cu apa rece. Acest
procedeu ajuta la pastrarea culorii verde – crud. Am amestecat toate
ingredientele cu bleander-ul vertical.
Moizzarella am pus-o alaturi de rosioarele taiate in
jumatati, pe betisore de frigarui.
Painea am prajiit-o.
Ouale le-am facut jumari cu ardeiul si ceapa verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu